2. Bilim Kurgu Öykü Yarışması

04-06-2018

Yarışma Başvuru Süremiz 31 Ekim Çarşamba gününe kadar uzatılmıştır. İlgililere duyurulur.

Bilim Kurgu Öykü Yarışması

Bu yarışmanın amacı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin alanları ile ilgili hayal güçlerini harekete geçirmek, yaratıcı düşünceyi teşvik etmek ve bilimin gelişiminde her zaman öncü bir rolü olan bilim kurgu edebiyatına katkıda bulunmaktır.

Konu: Yarışma bilim kurgu türünde olup öykülerin “Tıp Eğitim” temalı olarak yazılması beklenmektedir.

Yarışmaya Katılma Koşulları: Öyküler elle yazılarak ya da bilgisayarda Word dosyası hazırlanarak gönderilebilir.  12 punto Times New Roman yazı karakteri ile, ana metinde yazar ismi olmayacak şekilde hazırlanmalı, üç A4 kağıdının tek yüzünü aşmayacak uzunlukta olmalıdır. Her öykünün bir başlığı bulunmalıdır. Katılımcılar istedikleri sayıda öykü ile yarışmaya katılabilirler ve öyküler kimlik bilgileri içermeyecek şekilde hazırlanmalı, her sayfanın başına bir rumuz belirtilmeli ve rumuzun yazılı olduğu ayrı bir zarfta, yazarın kimlik ve iletişim bilgileri verilmelidir. Yarışmacılar öykülerini 31 Ekim 2018 günü saat 17.00’ye kadar Tıp Fakültesi Dekanlığı Özel Kalem Sekreterliği’ne teslim etmelidirler.

Juri: Prof. Dr. Sülen Sarıoğlu, Doç. Dr. Nilsen Gökçen Uluk, Prof. Dr. Berna Musal, Prof. Dr. Yeşim Şenol Utku, Dr. Cenk Tezcan

Ödül: Yarışma birincilik ödülü 1000 TL’dir. İkinci ve üçüncü esere kitap ödülü verilecektir.

Son Güncelleme: 17 Eyl 2018 - 10:18