Bilim Kurgu Öykü Yarışması (Yeni)

13-01-2017

YENİ: YARIŞMA SONUCUMUZ EN KISA SÜREDE AÇIKLANACAKTIR.

Bilim Kurgu Öykü Yarışması

Bu yarışmanın amacı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin alanları ile ilgili hayal güçlerini harekete geçirmek, yaratıcı düşünceyi teşvik etmek ve bilimin gelişiminde her zaman öncü bir rolü olan bilim kurgu edebiyatına katkıda bulunmaktır.

Konu: Tıp ve Sağlık’tır.

Yarışmaya Katılma koşulları: Öyküler 1200 sözcüğü geçmeyecek şekilde, 12 punto Times New Roman yazı karakteri ile, ana metinde yazar ismi olmayacak şekilde hazırlanmalı ve 15 Ekim 2017 günü saat 17.00’ye kadar Tıp Fakültesi Dekanlığı özel kalem sekreterliğine teslim edilmelidir. A4 kağıda basılı öykü metni ile birlikte, gerçek isim ve adres bilgileri kapalı bir zarfla teslim edilir.

Juri: Nevzat Kaya (DEU Edebiyat Fakültesi), Ali Rıza Ersoy ( Fütüristler Derneği Üyesi), Ahmet Altan (İYTE), Ahmet Canbilgin ( DEU Tık Fak), Zeynep Yüce (DEU Tıp Fak.)

Ödül: Yarışma birincilik ödülü 1000 TL’dir. İkinci ve üçüncü esere kitap ödülü verilecek, ödül alan öyküler web sitemizden paylaşılacaktır.

Son Güncelleme: 31 Eki 2017 - 10:33