Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Kurulu

Kurul; fakültemizin çeşitli önemli günler ve haftalarda düzenleyeceği etkinliklerin programlanmasını, programın gerçekleşmesi için gerekli bağlantıların oluşturulmasını, davetlilerin karşılanmasını, etkinliğin duyurulmasını sağlar. Öğretim üyeleri ve/veya öğrencilerin sosyokültürel ilişkilerini arttırıcı gezi, konser vb. organizasyonları yapar. Kulüplerle ilişki içinde olarak, kulüp aktivitelerinin sergilenmesine katkıda bulunur. Kulüp aktivitelerinin tören, konferans yada önemli kutlamalarda yer almasını sağlayıcı yönlendirmeler ve organizasyonlar yapar. Komisyon burs kaynaklarını arttırmak için Burs Komitesiyle işbirliği ile kermes vb. etkinlikler yapmak, potansiyel kişi ve kurumlarla ilişki kurmak üzere programlar oluşturur.

SOSYAL KÜLTÜREL AKTİVİTELER KURULU

Prof. Dr. Aydan ÖZKÜTÜK (Dekan Yardımcısı)

Prof. Dr. Caner ÇAVDAR (Dekan Yardımcısı)

Prof. Dr. Nezih ÖZDEMİR ( Başkan )

Doç. Dr. Cemal GÜVERCİN (Başkan Yard.)

Prof. Dr. Özlem YILMAZ

Prof. Dr. Sülen SARIOĞLU