Genel Duyurular

13-01-2017

YENİ

Yatay Geçiş Duyuruları İçin Tıklayınız.

CORONA VİRÜS ARAŞTIRMA VERİ TABANI KULLANIMA AÇILDI ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Covid-19 Yeni Korona

ORCID VE RESEARCHER ID ALMA İŞLEMLERİ

RESEARCHER ID NUMARASININ ALINMASI

ORCID VE RESEARCHER ID BİLGİLERİNİN DEU AKADEMİK CV’YE GİRİLMESİ

ORCID VE RESEARCHER ID BİLGİLERİNİN YÖKSİS’E GİRİLMESİ

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Visible Body-3B Anatomi ERİŞİME AÇILMIŞTIR .
Visible Body-3B Anatomi Atlası Deneme Erişimi
Aşağıdaki Linklerden Ulaşılabilmektedir.

Visible Body-3B Anatomi Atlası Deneme Erişimi-30 Eylül-31 Aralık 2019

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ GÜN İÇERİSİNDE SABAH 11:00 – 12:00 ÖĞLEDEN SONRA 15:00 – 16:00 SAATLERİ ARASINDA TELEFONLA ARAMA YAPILACAK BU SAATLERİN DIŞINDAKİ TELEFON ARAMALARINA CEVAP VERİLEMEYECEKTİR.
DEKANLIK

2019-2020 Eğitim Programımız Hakkında Duyuru:

Fakültemiz 2019/2020 eğitim öğretim yılından itibaren aktif-entegre sistem uygulayacaktır. Öğrenci merkezli, yatay ve dikey entegrasyonların güçlendirildiği bir müfredata geçmiştir. İlk 3 sınıfta sunumların merkezde olduğu, Probleme dayalı öğrenim (PDÖ), kliniğe giriş, alan çalışmaları, mesleksel beceriler, iletişim becerileri ve özel çalışma modülleri (ÖÇM) ile desteklenen eğitim programımız bulunmaktadır.Dönem 1’de Molekülden Dokulara, Dönem 2’de organ sistemleri, Dönem 3’te sistemlerin patolojileri ve kliniğe yansımaları temel hedef alınmıştır. Dönem 4 ve 5 mesleki bilgi, becerilerinin ve klinik uygulamaların kazandırıldığı, Dönem 6 (intörn)  meslek pratiğinin yapıldığı stajlardan oluşmaktadır.

Tıp Fakültesinde yabancı dil eğitimi 4 saat/hafta olmak üzere, ilk iki yıl temel İngilizcedir. Dönem 3 ve 4’te 2 saat/hafta mesleki İngilizce eğitimi yer alır. Tıp Fakültesine giriş hakkını kazanan öğrenciler, Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından İngilizce yeterlik sınavına tabi tutulurlar. Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Yeterlilik sınavı dönem başında yılda bir defa yapılır.  Bu sınavda başarılı olan öğrenciler veya uluslararası sınavlarda (TOEFL, IELTS), ulusal merkezi yabancı dil sınavlarında senatonun sınır olarak kabul ettiği puan ve üzerinde puan alan öğrenciler, ilk iki yıl Temel İngilizce dersinden muaf olurlar. Öğrenciler, intörn olabilmek için İngilizce Yeterlilik sınavı ya da eşdeğer sınavları geçmek zorundadırlar.

Son Güncelleme: 11 Jul 2020 - 9:48